Obaveštenje Takmičarske komisije GSS-a

GSS_5-13Obaveštavamo članice GSS-a da do 10.04.2013. obavezno dostave spiskove kontrolora za nastupajuću sezonu ,  koji sadrže IME I PREZIME , DRUŠTVO , REGION I BROJ TELEFONA kontrolora.

Spiskove dostavljati na adresu Saveza, a poželjno bi bilo da se tehničkom sekretaru dostavi i spisak u elektronskoj formi putem imejla.  Spisak kontrolora je jedinstven , kako je usvojeno u novom takmičarskom pravilniku. Nepotpune spiskove će Savez odbaciti.

Na osnovu predloga predsednika takmičarske komisije Golubarskog Saveza Srbije , usvojeni su sledeći rokovi za dostavljanje prijava za takmičenje :

Prijave za seniorsko prvenstvo Srbije i pridruženih članica do  08.05.2013 godine .

Prijave za juniorsko prvenstvo Srbije i pridruženih članica do  15.07.2013 godine .

Prijave moraju biti  čitko popunjene, potpisane i  obavezno overene pečatom opštine,regiona i društva  . Savezu se dostavlja JEDAN primerak prijave. Primerak prijave za takmičenje nalazi se na poleđini ovog biltena, a biće prosleđen svima i u elektronskoj formi .
Takmičarska komisija regionalnog saveza zadržava kopiju zapisnika koja ide uz prijavu, i odgovara za verodostojnost prijave koja se prosleđuje GSS-u.
Na osnovu Skupštinske odluke GSS-a sve prijave koje ne stignu  u Savez do zadatog roka,  neće ući u razmatranje i delegiranje .
Za ovu takmičarsku sezonu važe kvalifikacione norme ostvarene po takmičarskom pravilniku koji je važio u 2012-oj godini.

Uplata alkica za 2014. godinu vršiće se do 01.04.2013. godine. Savezu OBAVEZNO dostavljati 2 primerka obrazca za naručivanje karika , uz kopiju uplatnice. Cena alkice je 15 dinara komad uz  minimalno naručivanje 30 alkica. Sve porudžbine alkica za 2014. Godinu  OBAVEZNO slati na adresu Saveza : Golubarski Savez Srbije , Novakova 17  11040 Beograd , kako bi se porudžbine evidentirale u kompjuter. STROGO SE ZABRANjUJE DIREKTNO NARUČIVANjE ALKICA KOD KUCAČA.

U Beogradu, 26.03.2012
Takmičarska komisija Golubarskog Saveza Srbije


Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie