Održan telefonski sastanak Izvršnog odbora GSS-a

GLAVA 22.FL 22psd    2Izvod iz telefonske sednice Izvršnog odbora održane 03.10.2013. godine

Sednicu je otvorio i njome predsedavao Predsednik Izvršnog Odbora Trifunović Dragan.

Dnevni red :
Dopuna disciplinske  komisije Srbije zbog iznenadne ostavke predsednika Atanacković Jezdimira.

Tok sastanka:
Povodom iznenadne ostavke predsednika Disciplinske komisije Srbije, Atanacković Jezdimira, predsednik GSS-a, Trifunović Dragan, bio je prinuđen da telefonskim putem održi sastanak Izvršnog Odbora GSS-a , kako bi disciplinska komisija na vreme procesuirala slučajeve koji su joj predati.

Pozvani su telefonski  svi članovi Izvršnog Odbora (jedino Gaćeša Dragan iz 10. Regiona nije odgovorio na poziv) i jednoglasno je doneta odluka da se  dosadašnji član Disciplinske komisije Ćirković Radoslav iz Čačka prihvati funkcije  v.d. predsednika a da se Matić Miroslav iz Beograda (GSS 3) odabere za člana  Disciplinske komisije do radnog dela Skupštine GSS-a, kada će se izabrati novi član.

Dopuna Biltena:
Povodom kraja takmičarske sezone , podsećamo članstvo na vrlo bitne stvari koje nam sleduju u narednom periodu:

  • Naručivanje DRUGE TURE ALKI ZA 2014 godinu je do prvog decembra 2013.godine. Molimo vas da se taj rok ispoštuje kako bi bilo omogućeno da se što pre unesu podaci u kompjuter, i predali spiskovi na kucanje.
  • Regioni su dužni da do PRVOG DECEMBRA razduže sav materijal koji su u sezoni zadužili (vrećice sa obeležavajućim alkama i kontrolorske legitimacije) kako bi materijal bio spreman i upakovan za narednu takmičarsku sezonu.
  • Mole se regioni da razmotre kandidate za Disciplinsku komisiju Srbije. Novi član disciplinske komisije biće biran glasanjem na radnom delu Skupštine GSS-a.
  • Informacioni kartoni za rejting listu primaće se do kraja godine.
  • Apeluje se na regione da u toku zimske pauze pošalju sudijske legitimacije koje su za zamenu i da održe polaganja sudijskih ispita, kako bi se na vreme pripremili za narednu takmičarsku sezonu.

U Beogradu, 14.11.2013
PREDSEDNIK  IZVRŠNOG  ODBORA Trifunović  Dragan


Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie