Izvod sa sastanka Izvršnog odbora Golubarskog saveza Beograda

savez_odgajivaca_golubova_srpskih_visokoletaca_srbijeIzvod sa sastanka Izvršnog Odbora Golubarskog Saveza Beograda održanog 22. maja 2014. godine u prostorijama Saveza u Novakovoj 17. Nepotrebno izostavljeno. Početak u 18 časova, završetak u 19 i 30.
Prisutni : Trifunović D.,  Vlajić Z. , (Voždovac)   Jovović N. (N.Beograd) Vićentić Ž, (Obrenovac) , Ugrinić S.(Rakovica) Milić I. (Zvezdara) , Radulović I. (Zemun), Praizović V.(Čukarica), Milanović R. (Grocka) Avramović N. (Mladenovac)   Odsutni:  Radišić D.( Lazarevac) , Mićunović R. (Palilula) , Sinkov Z. (Obrenovac)
Dnevni red:
1.    Usvajanje zapisnika sa prethodnog  Izvršnog odbora
2.    Razmatranje aktuelne situacije u vezi takmičenja
3.    Mogućnost odlaganja takmičenja za poplavljene opštine.
4.    Donacije
5.    Razno

Tok sastanka:
1.Zapisnik sa prethodnog sastanka je jednoglasno usvojen.

2. Jednoglasno je usvojeno da se sva takmičenja U REGIONU održe po aktuelnom pravilniku GSS-a. Stav Golubarskog Saveza Beograda je da sva tamičenja na nivou Golubarskog Saveza Srbije održe po aktuelnom pravilniku. Takmičarska komisija Golubarskog Saveza Beograda obavezuje se da do utorka 27.05.2014. sredi stanje sa komisijama u Regionu.

3. Takmičarima iz poplavljenih područja pruža se mogućnost da prenesu kvalifikaciju za regionalno takmičenje u narednu sezonu. Predsednik Opštinskog Saveza Obrenovca, Vićentić Živorad,  izjavio je da se solidariše sa ugroženim članovima i da smatra da nepostoje uslovi za održavanje takmičenja na teritoriji ove Opštine.

4. Većinskom odlukom je usvojeno da se sredstva namenjena za kupovinu pehara i zlatnih alki usmere u humanitarne svrhe. Ovo je istovremeno predlog i za udruženja i Opštinske Saveze da slede ovaj primer.Sredstva za besplatne karte na Svečanoj Skupštini takođe se usmeravaju na novootvoreni račun u humanitarne svrhe.  Isto se predlaže i Golubarskom Savezu Srbije. Ovom prilikom Golubarski Savez Beograda donosi odluku da se već sutra na ovaj račun prenese 150 000,00 dinara.

5. Jovović Nikola predložio je Golubarski Savez Srbije besplatno izdaje sva dokumenta (  člansku kartu i sudijsku legitimaciju) članovima sa ugroženih područja. Predlog je usvojen. Radulović Ivan predložio je da Golubarski Savez Srbije odobri da se Opštinska takmičenja mogu održati u rezervnom terminu Regiona (obzirom na odluku o zabrani održavanja svih takmičenja 18.05.2014. kada je bio prvi predviđeni termin) . Predlog je jednoglasno podržan.

ČLANOVI IZVRŠNOG ODBORA GOLUBARSKOG SAVEZA BEOGRADA ODREKLI SU SE NAKNADE PUTNIH TROŠKOVA.

U Beogradu, 22.05.2014. 
Predsednik Izvršnog Odbora GSB Trifunović Dragan


Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie