Pored numeričke golubarske prognoze, sada i tekstualna

Poštovani golubari,
obaveštavamo Vas da će se stranica GOLUBARSKA PROGNOZA – TEKST I STATISTIKA sada umesto samo za nedelju, ažurirati za sve dane osim za ponedeljak. Tekstualna prognoza će se ažurirati ponedeljkom, sredom i petkom za naredna dva dana. To znači da će se prognoza ažurirana ponedeljkom odnositi na utorak i sredu, sredom na četvrtak i petak, i petkom na subotu i nedelju. U tekstualnoj prognozi Srbija je podeljena na 6 geografskih regiona.

Na ovu odluku smo došli sa ciljem da se krajnjim korisnicima olakša razumevanje numeričke progoze na stranici GOLUBARSKA PROGNOZA VREMENA ZA SRBIJU, a odluka je zasnovana na dobrovoljnoj bazi (bez povećanja cene) – iako ovo nije bilo planirano za ovu golubarsku sezonu. Svima savetujemo dalje praćenje numeričke i ujedno glavne prognoze vremena – koja se češće ažurira i zasebna je za oko 50 lokacija, dok će ova tekstualna poslužiti kao objašnjenje zašto je neki dan povoljan/graničan/nepovoljan i predstavljaće zvaničnu prognozu EkoMeteosa/MeteoPlanete za takmičenja nedeljom!

U narednom periodu dalje će se raditi na poboljšanju / kalibraciji numeričke prognoze, kako bi se izbegle eventualne greške u prognozi. Tu je sada i tekstualna prognoza, koja će olakšati donošenje odluka o puštanju treninga ili utakmice.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie