Skraćeni izvještaj sa sastanka Izvršnog odbora GSS-a (Bilten br. 7/2015)

GLAVA 22.FL 22psd    2Izvršni Odbor GSS-a održan 26.12.2015. u restoranu “Mali Kotlić” u 11 časova.
Sastanku prisustvovali: Trifunović Dragan, Radulović Ivan (1.Region), Đorđević Čedomir (3. Region) Gutić Mijoslav (5.Region), Dr.Mitrović Zoran(6.Region),  Vukanović Dragan (8.Region), Vasić Mirko(8. Region), Kalajdžić Milivoje (12.Region)
Opravdano odsutni: Rašić Zdravko (4.Region), Obradović Dragan(10.Region),  Marinković Zlatko (9 Region), Kalinić Nikola (11. region)
Sastanku prisustvovali kao gosti blagajnik Saveza Vlajić Zoran,  i članovi  takmičarske komisije Praizović Vladimir i  Veselinović Dragan.

DNEVNI RED

  1. Usvajanje zapisnika sa prethodnog sastanka I.O.
  2. Razmatranje predloga komisija za izmenu i dopunu Takmičarskog i Disciplinskog pravilnika.
  3. Predlozi Regionalnih kandidata za Sud pravde.
  4. Razno

Sastanak je otvorio i njime predsedavao Predsednik I.O. Trifunović Dragan

  1. Trifunović Dragan pročitao je zapisnik sa prethodnog sastanka Izvršnog Odbora održanog 03.10.2015. godine. Zapisnik je jednoglasno usvojen.
  2. Trifunović Dragan izneo je da su se okolnosti u odnosu na prethodni sastanak promenile, jer je u međuvremenu donator odustao od  namere da finansira izradu kataloga i da je on, kao predsednik I.O. dužan da naglasi  da u Pravilniku postoji član koji nas obavezuje da do 2017. nema promene Pravilnika.
    Radulvić Ivan složio se sa Trifunovićem i napomenuo da bi sada bilo prebrzo da se štampa katalog zbog Skupštine koja će se održati u martu, pa bi štampar bio u cajtnotu za štampu pred početak nove takmičarske sezone. Ako se usvoji štampa kataloga, moralo bi se ranije pristupiti radnoj Skupštini Saveza.
    Vukanović Dragan rekao je da je mnogo truda uloženo u izmene i dopune pravilnika i da bi se i određena sredstva slila u kasu i obezbedila sigurnost rada Saveza, te smatra da bi trebalo pre određenog roka pristupiti štampanju, pogotovo što je i ova godina pokazala manjkavosti u Takmičarskom pravilniku .
    Vasić Mirko izneo je mišljenje da bi trebalo da se štampa katalog i zbog članova koji su pristupili GSS-u. Dr.
    Mitović Zoran složio se sa Vasić Mirkom i Vukanović Draganom i napomenuo da mora da se krene sa štampom.
    Pristupilo se glasanju o izradi kataloga. Od prisutnih delegata 7 je bilo za a uzdržan je bio Trifunović Dragan.
    Đorđević Čedomir predložio je da se sve plaća s računa na račun.
    Što se tiče predloga za izmenu i dopunu pravilnika, SVI PREDLOZI SU JEDNOGLASNO USVOJENI, s tim što su date još neke tehničke korekcije , pa je ostalo da komisija u sastavu Vukanović Dragan, Praizović Vladimir, Veselinović Dragan i Radulović Ivan sve precizira detaljno i prosledi članstvu a konačnu odluku o svemu donosi Skupština GSS-a.
  3. Kandidati za sud pravde nisu izabrani pošto niko nije došao sa predlogom. Ta odluka ostavljena je za Skupštinu GSS-a.
  4. Trifunović Dragan predložio je da se preostale rejting liste prodaju po nižim cenama da bi se rešili količina iz ove godine.  Predložena je cena od 50 dinara. Predlog je usvojen.  Trifunović Dragan  izneo je da se na računu GSS-a nalazi se oko 305 000,00 dinara. Vukanović Dragan zamolio je da se radni deo Skupštine GSS-a održi što pre.  Radulović Ivan predložio je da se uzmu nove obeležavajuće alke sa većim brojevima. Predlog je usvojen.

Sastanak završen  u 13 časova.

VAŽNO OBAVEŠTENJE
Predsednik GSS-a Trifunović Dragan obaveštava sve zastupnike društava i Saveza (kod APR-a) da se Završni račun za 2015. mora podneti isključivo sa elektronskim potpisom . To podrazumeva da se mora imati čipovana lična karta , pomoću koje se u MUP-u vadi elektonski potpis.

U Beogradu 26.12.2015.
Predsednik Izvršnog Odbora, Trifunović Dragan


Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie