Izvod sa sastanka IO Golubarskog Saveza Beograda održanog 23.01.2016. godine

golubari-beogradIzvod sa sastanka Izvršnog Odbora Golubarskog Saveza Beograda održanog 23.01.2016. godine u 10 časova u prostorijama Saveza u Novakovoj 17. (nepotrebno izostavljeno)

Prisutni : Trifunović D.,  Vlajić Z. , (Voždovac)   Jovović N. (N.Beograd), Milovanović Z.(Rakovica) Đorđević R. (Zvezdara) , Radulović I. (Zemun), Praizović V.(Čukarica), Milanović R. (Grocka) , Veselinović D.(Palilula) , Aleksić S. I Dragojlović R. (Obrenovac) Odsutni: Radišić D.( Lazarevac)  Avramović N.(Mladenovac)

Sastanku prisustvovao i  član Nadzornog odbora Stojanović Zoran i blagajnik Janković Branislav.

Dnevni red:

  1. Usvajanje zapisnika sa prethodnog sastanka Izvršnog Odbora
  2. Razmatranje predloga za izmenu i dopunu Takmičarskog i Disciplinskog pravilnika
  3. Pripreme za Skupštinu Golubarskog Saveza Beograda
  4. Razno

Tok sastanka:

  1. Zapisnik sa prethodnog sastanka je usvojen jednoglasno, uz primedbu Veselinović Dragana da bi svi učesnici u dijalozima morali da se pomenu u biltenu.
  2. Pristupilo se čitanju izmena i dopuna Takmičarskog i Disciplinskog pravilnika koje je bazi prosledio Izvršni Odbor Srbije, odnosno komisija koja je od strane Izvršnog Odbora izabrana. O svakoj izmeni se pojedinačno glasalo. Sve izmene i dopune DISCIPLINSKOG pravilnika su jednoglasno usvojene. Svi predlozi izmene i dopune Takmičarskog pravilnika su usvojeni osim predloga za dopunu člana 58. gde je Izvršni Odbor Beograda izglasao da se briše rečenica u kojoj se kaže  Seniorsko prvenstvo Regionalnih Saveza  MOŽE  SE održati u rezervnom terminu opštinskog Saveza.
  3. Sekretar Beograda Jovović Nikola podelio je prisutnim članovima materijal za Skupštinu koja će se održati 30.01.2016. godine. Pošto nam ide izborna godina, posle konstruktivne rasprave i ubeđivanja kandidata Trifunović Dragana, odlučeno je da upravo Trifunović Dragan bude podržan i predložen da i dalje bude u Izvršnom Odboru Srbije, odnosno da bude kandidat za predsednika GSS-a.
    Uz njega, u Izvršni Odbor Srbije trebalo bi da ide blagajnik Vlajić Zoran. Predloženo je i da novi predsednik G.S. Beograda bude Radulović Ivan, da podpredsednik GSB bude Veselinović Dragan. Za novog sekretara predložen je Aleksić Slobodan, ali je on odmah obavestio Izvršni Odbor da nije u mogućnosti da se prihvati te funkcije. O svim predlozima glasaće se na Izvršnom Odboru nakon radnog dela Skupštine.
  4. Predloženo je da se knjigovodstvene usluge GSB-a plaćaju mesečno 3500 dinara. Predlog je jednoglasno usvojen. Predloženo je da Aleksić Slobodan, Đorđević Rade i Jovović Nikola budu u Statutarnoj komisiji Beograda koja će pred Skupštinu izneti izmene i dopune Statuta Beograda. Predlog je jednoglasno usvojen

U Beogradu, 26.01.2016.
Predsednik Izvršnog Odbora GSB, Trifunović Dragan


Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie