Izvod sa sastanka IO GSB održanog 31. marta

golubari-beogradIzvod sa sastanka Izvršnog Odbora Golubarskog Saveza Beograda održanog 31.03.2016. godine u 18 časova uprostorijama Saveza u Novakovoj 17.

Prisutni:  Veselinović D. (Palilula), Đorđević R. (Zvezdara), Trifunović D.,  Vlajić Z. (Voždovac),   Jovović N. (N.Beograd), Milovanović Z. (Rakovica), Radulović I., Mitić B. (Zemun), Praizović V. (Čukarica), Milanović R. (Grocka), Aleksić S. i Dragojlović R. (Obrenovac),  Radišić D. ( Lazarevac), Piperin S. (Surčin).

Odsutni: Avramović N.(Mladenovac)-prisustvovo zamenik  Ivan Ivanović.

Dnevni red:

  1. Usvajanje zapisnika sa prethodnog sastanka Izvršnog Odbora
  2. Priprema za Svečanu Skupštinu
  3. Izbor blagajnika
  4. Razno

Sastanak je otvorio i njime predsedavao predsednik GSB-a Veselinović Dragan.

  1. Izveštaj sa predhodnog Izvršnog Odbora je jednoglasno usvojen.
  2. Veselinović Dragan izneo je da nas očekuje Svečana Skupština Saveza i da smatra da je potrebno da se sa besplatnim kartama nagrade i ljudi koji rade u Savezu. Jednoglasno je usvojeno da svi članovi odbora koji funkcionišu u okviru Golubarskog Saveza Beograda , osim onih koji su to pravo ostvarili preko rezultata u okviru takmičenja, dobiju po jednu besplatnu kartu. Spisak tih ljudi, kao i spisak onih koji su ostvarili pravo na besplatnu kartu preko rezultata napravljenog za region, sekretar Jovović Nikola dostavio je Radišić Draganu (Lazarevac) i Marković Miliji (Rakovica) koji će se nalaziti na ulazu i prodavati karte. KARTE SE IZDAJU ISKLjUČIVO LICIMA KOJA SE NALAZE NA SPISKU I NIKO NEMA PRAVA DA PRENESE KARTU NA TREĆE LICE.
  3. Janković Branislav podneo je ostavku na mesto blagajnika Beograda. Pošto niko nije želeo da se prihvati te funkcije, predloženo je Jankoviću da ostane blagajnik do sledećeg Izvršnog Odbora, kada će se raspravljati o tom pitanju. Janković Branislav prihvatio je taj predlog.
  4. Trifunović Dragan izneo je da restoran „Srbija“ traži da se uplati avans za Svečanu Skupštinu. Jednoglasno je zglasano je da se restoranu uplati 80 000,00 dinara a ostatak posle Svečane Skupštine. Veselinović Dragan pokazao je pristigli papir iz APR-a , gde se vidi da je i zvanično izvršena zamena zastupnika u Golubarskom Savezu Beograda, te da je novi zastupnik on. Takođe, naveo je da se na računu Saveza Beograda na dan 30.03.2016. nalazi 318 526, 00 dinara. Sreta Piperin je i zvanično, uplatom Opštine Surčin  prve ture alki za 2017. , postao punopravan član Izvršnog Odbora.
    Jednoglasno je izglasano da Piperin bude i novi član Takmičarske komisije.

U Beogradu, 31.03.2016.
Predsednik Izvršnog Odbora GSB, Veselinović Dragan


Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie