Održan sastanak Izvršnog odbora GSS-a

GLAVA 22.FL 22psd    2Telefonski  Izvršni Odbor GSS-a održan 04.08.2016. u prostorijama Saveza u 11 časova u Novakovoj 17. Sastanku lično prisustvovali Stanojlović Mileta, Vukanović Dragan, Vlajić Zoran i Trifunović Dragan, dok su ostali delegati pozivani telefonom. Rašić Zdravko i Zlatko Marinković nisu odgovorili na telefonski poziv.

Sastanak je otvorio i njime predsedavao Predsednik I.O. Trifunović Dragan, na insistiranje više regiona GSS-a a povodom aktuelne situacije u takmičarskoj sezoni i mogućnosti da se pojedine stavke takmičarskog pravilnika izmene pre ponovnog štampanja kataloga, i predložio sledeći:

DNEVNI RED

1.    Izmena takmičarskog pravilnika – (mogućnost da se region tera u rezervnom terminu opštine)
2.    Predlog da se subota uvede kao rezervni termin za viša Savezna takmičenja (Srbija, Srbija+, Liga Prvaka i Liga Šampiona)
3.    Zakazivanje vanredne Skupštine Srbije za 13.08. 2016.
4.    Razno

TOK SASTANKA

Predsednik Trifunović Dragan, uz konsultacije sa Stanojlović Miletom i Vukanović Draganom (kao članovi Takmičarske komisije došli na verifikaciju Lige Šampiona i izvlačenje komisija za Juniorska takmičenja), pozivao je delegate Izvršnog Odbora Golubarskog Saveza Srbije telefonom, te je posle razgovora sa svim delegatima, osim Rašić Zdravka i Marinković Zlatka koji se nisu javljali na telefon, donešena odluka da se o svim gore navedenim pitanjima iz dnevnog reda regioni izjasne u najkraćem roku, te da se održi vanredna Skupština Golubarskog Saveza Srbije, 13.08.2016. na kojoj će se delegati izjasniti o predloženim izmenama u Takmičarskom pravilniku, posle čega će iste biti ubačene (u koliko budu usvojene) u ispravljenu verziju Kataloga GSS-a  koja se nalazi trenutno na pripremi za štampanje.

Pod tačkom razno raspravljalo se o takmičarskoj taksi, gde su sve svi delegati složili da ista treba od sledeće sezone da bude ukinuta, ali i podsećaju članstvo da je taksa uvedena zato što je 10% novca od alkica prosleđeno regionima i opštinama(5% + 5%), te se o povraćaju takse nije ni raspravljalo.

Konačnu reč o budućnosti ove takse mora dati REDOVNA GODIŠNJA Skupština GSS-a.

U Beogradu 04.08.2016.
Predsednik Izvršnog Odbora, Trifunović Dragan


Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie