Извод из зaписника са састанка И O Голубарског cавеза Београда oд 5. jaнyapa 2017. године

Извод из зaписника са састанка Извршног oдбора Голубарског cавеза Београда одржаног 05.01.2017. године у 18 часова у просторијама Савеза у Новаковој 17 .

Присутни: Веселиновић Д. (Палилула), Ђорђевић Р. (Звездара), Трифуновић Д.,  Влајић З. , (Вождовац), Радуловић И., Митић Б. (Земун), Праизовић В. (Чукарица), Милановић Р. (Гроцка), Алексић С. и Чолаковић М. (Обреновац)  Стeвaновић Н. ( Лазаревац), Пиперин С. (Сурчин), Ивановић И. (Младеновац), Mиловановић З. (Раковица)
Одсутни: Јововић Н. (Н. Београд)

Дневни ред:

  1. Усвајање записника са претходног састанка Извршног Одбора
  2. Припрема и организација Богојављања 2017.
  3. Заказивање радног дела Скупштине ГСБ.
  4. Разно

Ток састанка:

Састанак је отворио и њиме председавао председник ГСБ-а Веселиновић Драган.

  1. Извештај са предходног Извршног Одбора је једногласно усвојен.
  2. Одлучено је да се слава ГСС – Богојављање 2017. oдржи у ресторану “Видовдан”са почетком од 11 часова. Савез ће платити 150 еура или 15000, дин.(није још прецизирано) а домаћин ће бити Општина Гроцка на челу са Милановић Радованом, која је преузела организацију.
  3. Редовна Скупштина ГСБ одржаће се 04.2017. у Ресторану “Н” од 11 часова.
  4. Веселиновић Драган изнео је да на састанку И.О. Србије донета одлука да се плате трошкови пресуде са Чучуковићем (170 000 дин). Изнета је и примедба да Трифуновић Драган није обавештавао чланство о току суђења. Трифуновић Драган изнео је да је обавештавао И.О. Београда о току суђења а да ће И.О. Србије бити у будуће обавештаван о свим детаљима суђења.

Поново је покренуто питање књиговодствених услуга, вршење платног промета и израде завршног рачуна Трифуновић Драгана. Одлучено је већином гласова да се Трифуновићу за вршење књиговодствених услуга, вршења платног промета и израде завршног рачуна  ГСБ-а у 2017. месечно плаћа 3 000,00 дин.

Извршни Одбор Београда већином гласова одлучио је да се пошаље допис Извршном oдбору Србије да се не меша у рад Голубарског cавеза Београда и да Извршни oдбор Србије не омаловажава рад свог председника а нашег делегата Трифуновић Драгана. Извршни oдбор Београда сматра да исти треба да буде адекватно плаћен за  књиговодствене услуге које његова фирма пружа Савезу.

Митић Бошко тражио је да  на Скупштини буде постављено питање поверења о свакој функцији у Извршном Одбору  ГСБ-а.

Веселиновић Драган изнео је да се на рачуну Голубарског Савеза Београда налази 246 791,01 дин.

Изгласано је да се подигне 10 000 дин за потребе благајне Београда.

У Београду, 05.01.2017.
Председник Извршног Одбора ГСБ, Веселиновић Драган


Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie