Izvod iz vanredne telefonske Skupštine GSB od 17. marta 2017. godine

Izvod iz VANREDNE TELEFONSKE SKUPŠTINE GOLUBARSKOG SAVEZA BEOGRADA održane 17.03.2017. godine u prostorijama GSB-a u Novakovoj 17.

Dnevni red:

1. Skupštinska verifikacija delegata GSB-a za Izvršni Odbor Srbije.

Tok sastanka:

Po ovlašćenju dr. Antić Andrije, predsednika Golubarskog Saveza Beograda, sekretar GSB-a Jovović Nikola pozvao je 23 verifikovana delegata Skupštine Saveza Beograda (mandat na 4 godine), s ciljem da se verifikuju delegati koji su predloženi na Izvršnom odboru Beograda održanom 14.03.2017. godine u prostorijama Saveza. Po statutu GSB-a Skupština je dužna da verifikuje delegate za Izvršni odbor Srbije.

Izvršeno je pozivanje 23 delegata po overenim Skupštinskim pozivnicama od 19.02.2017. godine. Na telefonske pozive odgovorio je 21 Skupštinski delegat. Nisu se javili delegat Surčina (Piperin Sreta) i delegat Mladenovca (Ivanović Ivan).

Predlog da se dr. Antić Andrija izabere za novog delegata GSB-a u Izvršnom Odboru Srbije umesto Trifunović Dragana podržao je 21 pozvani delegat (JEDNOGLASNO).

Predlog da se Radulović Ivan podrži za novog delegata GSB-a u Izvršnom odboru Srbije umesto Vlajić Zorana podržalo je 14 delegata (Zemun,  Novi Beograd, Rakovica, Mladenovac, Obrenovac, Voždovac,  i Grocka) dok je 7 delegata bilo protiv (Čukarica, Palilula, Zvezdara, Lazarevac).

NOVI DELEGATI GSB-a u Izvršnom odboru Srbije su dr. Antić Andrija i Radulović Ivan.

U Beogradu, 17.03.2017.
Predsednik Skupštine GSB, dr. Antić Andrija


Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie