Izvod sa sastanka IO GSB od 6. aprila 2017. godine

Izvod sa sastanka Izvršnog Odbora Golubarskog Saveza Beograda održanog 06.04.2017. godine u 18 časova u prostorijama  GSB-a Novakova 17.

Prisutni: Dr. Antić A. (Rakovica), Veselinović D. (Palilula), Trifunović D., Vlajić Z. (Voždovac), Radulović I., Mitić B. (Zemun), Ivanović I. (Mladenovac), Praizović V. (Čukarica), Aleksić S. i Čolaković M. (Obrenovac), Piperin S. (Surčin), Jovović N. (N.Beograd) Đorđević R. (Zvezdara)  Milanović R. (Grocka).
Odsutan: Stevanović N. (Lazarevac)

Dnevni red:

  1. Usvajanje zapisnika sa prethodnog sastanka Izvršnog odbora
  2. Priprema za takmičarsku sezonu 2017 (termini).
  3. Promena prostorija  GSB-a (sedište).
  4. Razno

Tok sastanka:
Sastanak je otvorio i njime predsedavao predsednik GSB-a dr. Antić Andrija.

  1. Izveštaj sa predhodnog Izvršnog odbora je jednoglasno usvojen.
  2. Predlog predsednika Takmičarske komisije Radulović Ivana je da se ispoštuju termini koje nam je dala Srbija. Predaja spiskova kontrolora (obavezno ime, prezime , društvo i broj telefona) potrebno je da se dostave Savezu najkasnije do 15. APRILA 2017. godine (može i na mail golubarskisavez@gmail.com) a za Beograd (region) prijave je potrebno dostaviti do 1. MAJA 2017. godine (po 2 prijave) uz obaveznu kopiju zapisnika za kvalifikaciju iz društva. Za kontrolore nije poželjno davati lica koja se takmiče ili će ići u komisije. Svi opštinski Savezi dužni su dostaviti svoje opštinske rang liste i podatke o predsedniku takmičarske opštine (broj
  3. telefona obavezan).
  4. Nove prostorije Saveza nalaziće se u upravnoj zgradi „Grmeča“ (autoput-posle Zmajeve pumpe na Novom Beogradu). Čim se GSB bude preselio u prostorije, članstvo će dobiti adekvatnu informaciju o adresi, novom broju telefona i mogućnostima dolaska do lokacije. Preseljenje se očekuje u toku naredne nedelje.
  5. Mitić Boško predložio je da se sekretaru isplaćuju putni troškovi zbog vršenja platnog prometa i povećanog obima posla u novoj reorganizaciji  Saveza. Dr. Antić Andrija složio se sa Mitićem i naglasio da se sada povećao obim posla sekretara Beograda. Jednoglasno je usvojen predlog da se sekretaru GSB-a isplaćuju troškovi u visini od 5.000 dinara mesečno. Po izveštaju od 30.03.2017. na računu GSB-a nalazi se 278.654,72 din. Aleksić Slobodan predložio je da se zbog pomeranja sata sastanci u buduće pomere na 18 časova.

ZBOG NOVOG ZAKONA OBAVEZNO JE DA SE GORIVO uz putni nalog PRAVDA FISKALNIM I GOTOVINSKIM RAČUNOM SA PUMPE PIB GSB-a 107617176

Oni koji u buduće ne donesu račun, neće dobiti putne troškove.

U Beogradu  06.04.2017.
Predsednik Izvršnog Odbora GSB, Dr. Antić Andrija


Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie