Извод са састанка ИО ГСБ одржаног 29.08.2017. године

Извод са састанка Извршног Одбора Голубарског Савеза Београда одржаног 29.08.2017. године у 19 часова у просторијама  ГСБ-а  у Грмечу.

Присутни: Др. Антић А. (Раковица), Веселиновић Д. (Палилула), Трифуновић Д. (Вождовац), Стевановић Н. (Лазаревац), Радуловић И. и Митић Б. (Земун), Ивановић И. (Младеновац), Праизовић В. (Чукарица), Алексић С. и Чолаковић М. (Обреновац), Пиперин С. (Сурчин), Јововић Н. (Н.Београд), Ђорђевић Р. (Звездара),  Милановић Р. (Гроцка),
Oдсутан: Влајић З. (Вождовац)

Дневни ред:

  1. Усвајање записника са претходног састанка Извршног Одбора
  2. Упознавање И.О. са новим просторијама.
  3. Извештај БЛАГАЈНЕ.
  4. Припреме за јуниорско такмичење региона
  5. Разно

Ток састанка:

Састанак је отворио и њиме председавао председник ГСБ-а Др.Антић Андрија.

  1. Извештај са предходног Извршног Одбора је једногласно усвојен.
  2. Др. Антић упознао је и званично све чланове И.О. са новим просторијама у Грмечу, посебно похваљујући чланове И.О. Митић Бошка, Радуловић Ивана, Веселиновић Драгана и Јововић Николу који су уз његову маленкост учествовали активно у пресељењу и опремању просторија за рад Савеза. Нове просторије поседују услов чак и за одржавање Скупштине региона.
  3. Благајник је известио да се 29.08.2017. на рачуну налази 450 531,33 динара, али да нас очекује скидање 35 400,00 дин за повраћај такмичарских такси, као и 43 900,00 дин за јуниорско првенство Београда (уколико се одржи).
  4. Председник Такмичарске комисије Београда, Радуловић Иван, известио је присутне да су комисије извучене, да се за јуниорско такмичење региона пријавило 49 такмичара, и да су укупни трошкови 43 900,00 дин. Материјал је подељен присутним делегатима.
  5. Радуловић Иван предложио је да се мења систем контролора за регионално такмичење, како би се смањили трошкови. После конструктивне расправе, договорено је да се у сваком општинском штабу налази по један контролор којем би у случају потребе био придодат још један из суседне општине како би се извршила контрола у спорним ситуацијама.

Веселиновић Драган имао је примедбу на други термин региона који није пуштен, а реално је могао, упозоравајући да је недопустиво да било ко прети да ће писати пријаву такмичарској комисији, која је дужна да поштује такмичарски правилник.

Највећи проблем види у опструкцији оних којима не одговарају јужни ветрови. Радуловић Иван је објаснио да је пометњу направио и метеоролог, јер је петак и суботу до 13 часова држао неповољну прогнозу, по Такмичарском правилнику такмичење је отказано, а онда је у 16 часова у суботу изашла повољна прогноза за недељу.

У Београду 29.08.2017.
Председник Извршног Одбора ГСБ, Др.Антић Андрија


Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie