Извод са састанка ИО ГСБ од 08.11.2017. године

Извод са састанка Извршног Одбора Голубарског Савеза Београда одржаног 08.11.2017. године у 18 часова у просторијама  ГСБ-а  у Грмечу.

Присутни: Др. Антић А. (Раковица), Веселиновић Д. (Палилула), Јанковић Б. (Вождовац), Радуловић И., Митић Б. (Земун), Праизовић В. (Чукарица), Пиперин С. (Сурчин), Јововић Н. (Н.Београд), Ђорђевић Р. (Звездара),  Милановић Р. (Гроцка)
Oдсутни: Чех А. (Вождовац), Стевановић Н. (Лазаревац),  Ивановић И. (Младеновац), Алексић С. и Чолаковић М. (Обреновац)

Дневни ред:

  1. Усвајање записника са претходног састанка Извршног Одбора
  2. Извештај Благајне ГСБ-а.
  3. Резиме такмичарске сезоне.
  4. Донирање гарнитуре пехара О.С.
  5. Разно

Ток састанка:

Састанак је отворио др. Антић Андрија, минутом ћутања за преминулог члана И.О. Влајић Зорана. Констатовано је да је на основу донете одлуке О.С. Вождовац дошло до промене делегата па је Александар Чех нови делегат уместо Трифуновић Драгана а Јанковић Бранислав уместо преминулог Влајић Зорана.

  1. Извештај са предходног Извршног Одбора је једногласно усвојен.
  2. На рачуну ГСБ-а се 08.11.2017. налази 290.989,83 динара.

  3. Радуловић Иван обавестио је присутне да је у предходној такмичарској години одржано само јуниорско првенство региона, те да је било проблема са прогнозером, па је тако пропао термин и за сениорско првенство региона, и за Србију плус јуниори, иако су дани били повољни за лет голубова. Констатовао је да је правилник прављен према приземним параметрима, и да се мора у будеће договарати шта са данима који су гранични (у једном делу дана дува мало јачи ветар). Др. Антић Андрија предложио је да прогнозер сноси одговорност, пошто је добро плаћен и да не сме да се деси да му не раде компјутери два дана пред битна такмичења. Митић Бошко предложио је и да се календар такмичења продужи до 15.Октобра. После расправе више учесника донета је једногласна одлука да се И.О. ГСС-а предложи да се измени такмичарски правилник, те да се у другом термину  (онда када је у питању гранично неповољан дан) питају О.Савези, те да се одлуком већине такмичење пусти или одложи.

  4. Усвојена је једногласна одлука да се свим О.С. Београда донира једнака гарнитура пехара вредности око 12 000 дин. Накнадно ће бити утврђено где ће те гарнитуре бити набављене.
  1. Веселиновић Драган поставио је питање одговорности Трифуновић Драгана због невраћања пара од судских трошкова добијеног спора са Сандуловићем. Др.Антић Андрија му је одговорио да ће се то решавати на И.О. Србије. Радојичић Мирослав (гост) поставио је питање око уједињења Савеза, пошто се на њиховој Скупштини Општине тражи да се изјасне о томе па га занима како да поступе. Др.Антић Андрија изнео је своје мишљење да је свака прича о уједињењу добра, да је и он начуо да је МОС формирао некакву групу за преговоре, али да у овом тренутку ништа званично није стигло на адресу Савеза. О евентуалним преговорима о уједињењу можемо причати тек када неко то буде званично послао на адресу ГСС-а, те је његова препорука да нико то, за сада, и не разматра. Наш ГСС функционише веома добро и финансије су јавне и репрезентативне у сваком моменту, те ће се трудити да то тако и остане докле год је он на челу Савеза.

ПОДСЕЋАМО СВЕ ДА ЈЕ УПЛАТА ДРУГЕ ТУРЕ АЛКИЦА ЗА 2018. (нема више ванредних наручивања, осим за нове чланове) ДО 1. ДЕЦЕМБРА 2017.

ПРЕДАЈА ОБРАЗАЦА ЗА РЕЈТИНГ ЛИСТУ, КАО И РАЗДУЖЕЊЕ МАТЕРИЈАЛНИХ СРЕДСТАВА(контролорске легитимације и врећице) – 01.12.2017.

У Београду, 08.11.2017.
Председник Извршног Одбора ГСБ,
Др. Антић Андрија


Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie