Održan sastanak Izvršnog odbora Golubarskog saveza Srbije

GLAVA 22.FL 22psd 2Izvod iz Dnevnog reda Izvršnog odbora održanog 06.03.2016. u prostorijama hotela”N”

Prisutni: Trifunović D. I Vlajić Z. (1. reg), Stanojlović M. (3. reg), Rašić Z. (4. reg), Gutić M. (5. reg), Dr.Mitrović Z. (6. reg), Vukanović D. i Vasić M. (8. reg), Marinković Z. (9. reg), 0bradović D. (10. reg), Kalinić N. (11. reg), Kalajdžić M. (12. reg)

DNEVNI RED

  1. Usvajanje zapisnika sa prethodnog I.O.
  2. Izbor predsedništva – Izborna godina.
  3. Izbor štamparije za štampanje kataloga.
  4. Svečani deo skupštine GSS-a
  5. Razno

TOK SASTANKA

Sastanak je otvorio predsednik Izvršnog Odbora Trifunović Dragan.

  1. Zapisnik sa prethodnog Izvršnog Odbora je jednoglasno usvojen.
  2. Pročitano je obaveštenje sa Skupštine GSB-a u kojoj se vidi da je Trifunović Dragan predložen za kandidata za predsednika GSS-a. Vasić Mirko je izneo da je ispred 8. Regiona bio predložen Vukanović Dragan za kandidata za predsednika, ali da je u među vremenu Vukanović Dragan odustao od kandidature. Stanojlović Mileta rekao je da su on i Vukanović Dragan zajedno razmišljali o kandidaturi za predsednika, ali da je on odustao kada je saznao da će se Trifunović ponovo kandidovati. Za Trifunović Dragana glasalo je 10 od 12 prisutnih delegata. Protiv je bio Vukanović Dragan. Uzdržan Trifunović Dragan. Za predsednika GSS-a u narednom četvorogodišnjem mandatu izabran je Trifunović Dragan.JEDNOGLASNO je za novog podpredsednika GSS-a izabran Kalajdžić Milivoje, za sekretara Rašić Zdravko, za blagajnika Vlajić Zoran, a za predsednika Takmičarske komisije Stanojlović Mileta.

    Jovović Nikola ponudio je ostavku Izvršnom Odboru na mesto tehničkog sekretara, uz obećanje da će besplatno obučiti novog sekretara, ali je ostavka jednoglasno odbijena.

  1. Otvorene su pristigle ponude za štampanje kataloga: “Grafo Avala”-68,70 dinara +PDV , Forma”B”-80 din+PDV , “Kolorgraf”-79,80 din. +PDV , “Greenfield” 67,80 din+PDV , “Student”- 75 din+PDV, Štamparija “Tradicija” 63,00 din+PDV.Jednoglasno je izabrana štamparija “Tradicija” kojoj je dodeljen celokupan posao štampanja kataloga. Rok za unos podataka 20 dana. Rok za štampu 25 dana.
    PRODAJNA CENA KATALOGA U SAVEZU BIĆE 150 DINARA.
    Do 25.Marta 2016. ČLANICE Saveza su dužne da na račun GSS-a uplate kataloge. Svako ko se nalazi u katalogu dužan je da uzme primerak. Štampaće se 8 000,00 primeraka.
  1. Svečani deo Skupštine održaće se 02.04.2016 godine od 18 do 01 časova u Svečanoj sali restorana “Srbija”- na Ibarskoj magistrali, Meljak. Cena ulaznice 1450 dinara. Restoran je izabrala tročlana komisija u sastavu Stanojlović Mileta, Milić Ivan i Vlajić Zoran.
  2. Trifunović Dragan izneo je da je 5 godina besplatno vodio knjige GSS-a ali da sada zbog angažovanja drugih lica koja unose podatke i učestvuju u izradi Završnog računa, mora da naplati nadoknadu. Predložio je da od januara 2016. počne sa naplatom knjigovotstvenih usluga 10 000 dinara mesečno. Odluka je jednoglasno usvojena. Zdravko Rašić zamolio je da se obrati pažnja šta se piše u Takmičarskom pravilniku, da ne bi posle morali ponovo aneksi da se donose.

U Beogradu, 06.03.2016.
Predsednik Izvršnog Odbora Trifunović Dragan


Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie