Извод са састанка Извршног oдбора ГСБ oдржаног 15.01. 2020. године

Извод са састанка Извршног oдбора Голубарског Савеза Београда одржаног 15.01. 2020. године у 19:00 часова у просторијамаГСБ-а  у Грмечу.

Присутни : Др.Антић А.(Раковица. ) Алексић С. И Николић С. (Обреновац) , Радуловић И. И Митић Б. (Земун), Праизовић В.(Чукарица), , Јовановић А. (Сурчин), Јововић Н. (Н.Београд) Милановић Р. (Гроцка), Петровић Б.(Младеновац)Василић Г.(Младеновац) , Радоичић М.(Лазаревац) Јанковић Б.(Вождовац)  , Дудаш Д.(Палилула) Чех А. (Вождовац)

ОДСУТНИ: ЂорђевићР.

Дневни ред:

1. Усвајање записника са предходног И.О.
2. Припреме за редовну изборну Скупштину ГСБ-а
3. Припрема голубарске славе
4. Разно

Ток састанка:

Доц.др. Антић Андрија отворио је састанак, честитао празнике и захвалио се свима на досадашњем раду у току трајања његовог мандата. Нагласио је да је Савез радио веома добро, а посебно се захвалио свима на добрим међуљудским односима и коректним и конструктивним идејама које је ово руководство износило на састанцима, те пожело да и у будућности буде тако.

1. Извештај са предходног Извршног Одбора је једногласно усвојен.

2. Извршни Одбор предложио је Скупштини да и у наредном четворогодишњем периоду председник и заступник ГСБ -а код АПР-а остане Др Андрија Антић, подпредседник Алексић Слободан, а техничко лице Јововић Никола. Предлог је подржан са 14 гласова ЗА и једним ПРОТИВ (Радоичић Мирослав-Лазаревац. Радоичић Мирослав изнео је да он лично замера појединцима који су на функцији на односу и раду у вези наручивања алки. Др Антић Андрија скренуо је пажњу Радоичићу да је питање алки-питање за ГСС а не за регион, те да некм личним нетрпељивостима и несугласицама не треба реметити рад региона. Радни део Скупштине ГСБ-а заказан је за 29.фебруар 2020. у просторијама Савеза, са почетком у 11 часова.
3. Састанку су присуствовали овогодишњи домаћини славе представници Општинског Савеза Звездара, те је договорено да Савез као сваке године сноси закуп сале, колача, жита и свештеника а да домаћин обезбеди храну. Једе се и пије , традиционално, оно што донесемо а на славу су позвани сви голубари који су у могућности да дођу. Сала ресторана „ВИДОВДАН“ (Калуђерица-Смедеревски пут) закупљена је у периоду од 10-14 часова.Следећи домаћин славе требало би да буде Општински Савез Младеновац-у колико то изгласају на свом следећем састанку, а Општински Савез Земуна потврдио је да су они ту да ускоче као резерва у колико Младеновац не прихвати.
4. На рачуну ГСБ-а налази се тренутно 164 049,46 дин.

Праизовић Влада је похвалио све делегате јер су сви донели рачуне за гориво.

Јанковић Бане замерио је , и замолио,да се не примају друштвене наруџбенице прве туре за алке и обрасци за каталог  са мање од 10 чланова у друштву, и подсетио да за то постоји важећа одлука. Такође, поставио је питање зашто се на сајту ГСС-а објављују само извештаји ПРВОГ региона, и ни једног више? Иван Радуловић подсетио је да према статуту сви региони треба да подносе извештаје Савезу. Затражено је да се то питање покрене на нивоу Србије. Радоичић Мирослав напоменуо је свима да погрешно одткуцане алке или оштећене алке проследе директно њему.

Састанак завршен у 20:50 часова.

У Београду,  16.01.2020.
Председник Извршног Одбора ГСБ, Доц.др Андрија Антић


Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie