Извод са састанка Извршног oдбора ГСБ одржаног 01.12.2021. године

Извод са састанка Извршног Одбора Голубарског Савеза Београда одржаног 01.12.2021. године у 18 часова у просторијама ГСБ-а.

Присутни : Др.Антић А.(Раковица. ) И Николић С. (Обреновац) ,Ђорђевић М. И Чех А.(Вождовац)Радуловић И. И Митић Б. (Земун),, Праизовић В.(Чукарица), Јововић Н. (Н.Београд) Милановић Р. (Гроцка), Василић Г.(Младеновац) , Дудаш Д.(Палилула) Стојановић З(Звездара) Ђорђевиђ М.(Лазаревац), Јовановић А (Сурчин)

ОДСУТНИ:, Петровић Б. (Младеновац.)

Дневни ред:

1. Усвајање записника са предходног И.О.
2. Резиме такмичарске сезоне
3. Додела награда за 2020. и 2021.
4. Разматрање жалбе
5. Разно

Ток састанка:

Састанак је отворио и њиме председавао Др Антић Андрија

1. Извештај са предходног Извршног Одбора је једногласно усвојен.
2. Радуловић Иван, председник Такмичарске комисије Београда изнео је извештај са такмичења која су у у овој сезони одржана. Сениорско првенство региона није одржано због лоших временских услова а  званична јуниорска листа (верификована ) је прочитана целокупна. Председник такмичарске комисије констатовао је да је комисија добро радила и нада се да ће у следећој сезони сва такмичења бити одржана.
3. Награде за сезону 2020. су требале да буду подељене 04.12.2021 . испред просторија Савеза, али је због великог притиска чланова она одложена , јер чланство жели да награде буду додељене на СВЕЧАНОЈ СКУПШТИНИ када буду дељене и награде за 2021. Биже направљене јутјуб репортаже о члановима који су за јуниорска такмичења остварили успех у прва три места, али само за оне који нису до сада били снимљени. Награде за 2021 годину треба да поручи председник Такмичарске комисије ГСБ – Радуловић Иван
4. Жалба Општинског Савеза Сурчин је УСВОЈЕНА, Констатовано је да је при раду Дисциплинске комисије Београда дошло до одређених пропуста , те је жалба ВРАЋЕНА ДИСЦИПЛИНСКОЈ КОМИСИЈИ на поновну обраду. Председник Дисциплинске комисије Кузмановић Данијел дао је преко посредника усмену оставку, која ће бити прихваћена тек када је буде дао писмено.
5. Др Антић Андрија предложио је да се Јововић Николи додели плакета, пошто је 10 година секретар Голубарског Савеза Београда-предлог је једногласно усвојен. Договорено је да делегати 04.12. преузму алке за 2022.   Александар Чех биће предложен за новог члана Извршног Одбора Србије уместо преминулог Слободана Алексића.

СТАЊЕ БЛАГАЈНЕ 431 081,00

Састанак завршен у 19:00 часова.

У Београду, 01.12.2021.                                            Председник Извршног Одбора ГСБ, Доц. др Андрија Антић.


Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie