Извод из записника са састанка Извршног одбора одржаног дана 07.04.2022. године

Извод из записника са састанка Извршног одбора одржаног дана 07.04.2022. године са почетком у 11:00 часова.

САСТАНАК ЈЕ ОБАВЉЕН ТЕЛЕФОНСКИМ ПУТЕМ. Непотребно изостављено.

Присутни:   Др. Андрија Антић, Чех Александар, Николић Славиша и Радуловић Иван (1. рег),  Станојловић Милета (3.рег), Рашић Здравко  (4.рег), Јанковић Раде (5. рег) Јаковљевић Аца (6.рег), Вукановић Драган, Срба Батинић и Мирко Васић (8.рег), Вучковић Слађан (9.рег), Обрадовић Драган (10. рег), Радовић Милош (11.рег) Тришовић Предраг и Миљковић Саша (12. рег).

СВИ ДЕЛЕГАТИ ОДГОВОРИЛИ НА ТЕЛЕФОНСКИ ПОЗИВ.

Дневни ред:

  1. Moлба за пријем “Савеза одгајивача голубова српских високолетача Брчко Дистрикт БиХ – СОГ” у Голубарски Савез Србије

ТОК САСТАНКА

Сатанак је водио и ПОЗИВАО Станојловић Милета, по одобрењу председника Савеза Др Антић Андрије.

Дневни ред је била молба Савеза БиХ, на челу са председником Амиром Тробрадовићем, о пријему њиховог Савеза у оквире ГСС-а. Молба , као и папир о регистрацији савеза БиХ, достављени су Техничком секретару путем мејла.

  1. Приступило се гласању , тако што је председавајући Станојловић Милета, позивао редом делегате Извршног Одбора и консултовао се око приложене молбе. Делегати Извршног Одбора ГСС-а ЈЕДНОГЛАСНО су прихватили Савез БиХ као део чланства у оквиру ГСС-а, уз следеће услове:
  • Такмичари Савеза БиХ такмичиће се искључиво по Такмичарском правилнику ГСС-а и примењиваће Дисциплински правилник који важи за ГСС.

  • Савезне сениорске и јуниорске утакмице ( општина , регион, првенство БиХ) морају бити усклађени са терминима ГСС-а, те њихово одржавање треба бити пријављено председнику такмичарске комисије ГСС-а , ради могућих слања контролора.

  • Заједничка такмичења у којима се такмиче са члановима ГСС-а су Србија и придружене чланице сениори и јуниори, те Лига Шампиона(шампионска из 3 савезне сениорске или 3 савезне јуниорске утакмице) и Лига Првака(само ако буду прваци у оквиру ГСС Савеза). Такмичарске норме и услови важе као и за чланове ГСС-а.

  • Чланови Савеза БиХ плаћају ГСС-у пуну цену алке.

  • Чланови Савеза БиХ требало би да поруче каталоге ГСС-а како би се упознали са Такмичарским и Дисциплинским правилником који се налази у оквиру каталога.

Дана: 07.04.2022. године на рачуну ГСС-а има 1 217 650,91 динар

Састанак завршен у 13:00 часова.

У Земуну, 07.04.2022.
ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ ИЗВРШНИМ ОДБОРОМ ГОЛУБАРСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ, Др Андрија Антић


Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie