Извод из записника са састанка И. О. ГСБ одржаног 23.11.2022. године

Извод са састанка Извршног Одбора Голубарског Савеза Београда одржаног 23.11.2022. године у 19 часова у просторијама ГСБ-а.

Присутни : Николић С. (Обреновац),Ђорђевић М и Чех А.(Вождовац) Радуловић И. и Митић Б.(Земун),, Праизовић В.(Чукарица), Јововић Н. (Н.Београд)Милановић Р. (Гроцка), Павловић М. (Младеновац) , Дудаш Д.(Палилула) Ђорђевиђ М.(Лазаревац), Јовановић А (Сурчин), Стојановић З(Звездара)

ОДСУТНИ: Дубоњац Г. (Младеновац ) Др.Антић А.(Раковица. )  Tомић В. (Обреновац)

Дневни ред:

1. Усвајање записника са предходног И.О.
2. Резиме такмичарскер сезоне и набавка награда
3. Одређивање домаћина славе
4. Разно

Ток састанка:

У одсуству Др Андрије Антића, састанак је отворио и њиме председавао подпредседник Голубарског Савеза Београда Александар Чех.

1. Извештај са предходног Извршног Одбора је једногласно усвојен.
2. Резиме такмичарске сезоне извршио је Радуловић Иван , председник такмичарске комисије ГСБ. Прочитао је јуниорске регионалне резултате, нагласивши да је код сениорског такмичења начињен пропуст јер је одлука о пуштању донета у петак, када ни једна прогноза за недељу није ваљала, а требало је сачекати и одлуку донети у суботу. У више наврата одлуку о пуштању смо доносили исправно, ове године се то није десило, те он из моралних разлога подноси оставку на место председника Такмичарске комисије ГСБ, и даје времена Извршном Одбору да до почетка наредне сезоне одреди новог. Што се награда тиче, потребно је набавити један комплет пехара, једну златну алку и одрадити дипломе. Радуловић Иван преузео је на себе набавку награда, а Јововић Никола израду диплома.Прешло се на дискусију о предхоној такмичарској сезони, Заједнички закључак свих делегата је да се Скупштини ГСС предложи да се одлука о пуштању виших утакмица за савезе (регион, Србија, Србија плус, Лига првака и шампиона) може донети најкасније до суботе у 13 . Извршни Одбор сматра да су то приоритетна такмичења, те да друштвене утакмице и тренинзи голубова не морају да се пуштају ту суботу( сходно тражењу дела такмичара да се узјаснимо о пуштању у петак, како би евентуално пустили друштвене утакмице и тренинг голубова у суботу).
3. Овогодишњи домаћин голубарске славе је О.С. Младеновац. Делегат Младеновца, Павловић Марко, изнео је да ће слава сигурно бити у неком ресторану у Младеновцу а да ће о свему накнадно обавестити чланство.Ђорђевић Микица предложио је да О.С. Вождовац преузме организацију домаћина следеће славе (2024.)
4. Финансијско стање региона на дан 23.11. износи 533 257, 94 динара. Јововић Никола замолио је све делегате да оставе копију очитане или фотокопиране личне карте, јер банка захтева и личне карте људи који управљају Савезом.  

Састанак завршен у 20:00 часова.

У Београду, 23.11.2022.                                                                       Заменик председника И. О. Голубарског Савеза Београда, Александар Чех


Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie