Извод из записника са састанка Извршног одбора ГСС одржаног дана 11.03.2023. године

Извод из записника са састанка  извршног одбора  одржаног  дана 11.03.2023. године са почетком у  12.45 часова у просторијама ГСС Ауто-пут број 20, 11080 Земун – Београд.   Непотребно изостављено.

Присутни:   Др. Андрија Антић, , Чех Александар, Николић Славиша ,  и  Радуловић Иван, (1. рег),  Станојловић Милета (3.рег), Рашић Здравко. (4.рег), Ђорђевић Зоран (7.рег), Вукановић Драган, Срба Батинић и Мирко Васић (8.рег), Вучковић Драган (9.рег) Обрадовић Драган (10. рег), Тришовић Предраг и Миљковић Саша, (12. рег).

Одсутни: делегат 5. и 11. региона

 Дневни ред:

  1. Усвајање записника са предходног извршног одбора
  2. Термини за предају пријава за такмичење
  3. Термини за предају спискова контролора и наручивање контролних алки
  4. Разматрање молби
  5. Разно

 ТОК САСТАНКА

Сатанак је отворио Др Андрија Антић, поздравио све присутне и предложио дневни ред.

Дневни ред је једногласно усвојен

  1. Приступило се гласању и записник са предходног извршног одбора је једногласно усвојен.
  2. Термини за предају пријава за такмичење

Након усвајања записника са предходног извршног одбора присутним члановима извршног одбора обратио се Др Андрија Антић, и предлаже да се до 5. маја изврше пријаве за сениорско првенство Србије,  сениорско првенство Србије и придружених чланица као и пријава за лигу шампиона. Потребно је уз пријаву послати копију прве стране записника за квалификације из општине и оне које су пристигле из других Савеза (пошто су регионални резлутати објављени на групи и проверљиви су) копију Шампионске категорије у оквиру ГСС-а (три савезна резлутата преко 9 сати за сениоре или три преко 8 сати за јуниоре) ОБАВЕЗНО СЛАТИ ПО 2 ПРИМЕРКА ПРИЈАВЕ НА ОБРАСЦУ ЗА ЈЕДНО ТАКМИЧЕЊЕ.

  1. Термини за предају спискова контролора и наручивање контролних алки

Требовање контролних алки и контролорских легитимација је  до 20. априла, како би сви добили исте пре почетка такмичарске сезоне.

  1. Разматрање молби
  • Разматрана је и уважена молба II региона СС Савеза (Панчево, Ковин, Вршац, Качарево) о пријему у ГСС Савез. Тако да је II регион са око 110 чланова члан ГСС Савеза и исти учествује у свим обавезама и правима Голубарског Савеза Србије.
  • Разматрана је молба Живковић Томислава – Кајганца из Лесковца ГСС 321 „Хисар“ да дозволи његовом сину Живковић Милану да се несметано и успешно такмичи у будућности под његовим бројем, да преузме његово место, да наследи његове резлутате као и његове карике и голубове. Молба је делимично усвојена и тиче се прузимања редног броја у удружењу, док је молба у потпуности одбијена када је у питању преузимање и наслеђивање резлутата. Већ исти може започети такмичење са својим голубовима.
  • Разматрана је и уважена молба Мргудовић Пека МНЕ 7-5 и Мргудовић Ане МНЕ 3-23 да исти буду сврстани у такмичење за Лигу првака јер су исти вишеструки прваци Црне Горе.

Састанак завршен у 13. 25 часова.

У Земуну,  11.03.2023.
ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ ИЗВРШНИМ ОДБОРОМ ГОЛУБАРСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ. Др Андрија Антић


Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie