Извод са састанка ИО ГСБ одржаног 25.02.2023. године

Извод са састанка Извршног Одбора Голубарског Савеза Београда одржаног 25.02.2023. године у 12 часова у просторијама ГСБ-а, а након одржане Скупштине.

Присутни: Tомић В. И Николић С. (Обреновац), Ђорђевић М и Чех А. (Вождовац), Радуловић И. и Бојић В. (Земун), Праизовић В. (Чукарица), Јововић Н. (Н.Београд), Милановић Р. (Гроцка), Дубоњац Г. и Павловић М. (Младеновац), Дудаш Д. (Палилула), Ђорђевиђ М. (Лазаревац), Јовановић А. (Сурчин), Стојановић З. (Звездара)
ОДСУТАН: Др Антић А. (Раковица. )

Дневни ред:

  1. Усвајање записника са предходног И.О.
  2. Избор делегата за Скупштину Србије
  3. Избор председника такмичарске комисије
  4. Термини за предају пријава за такмичење
  5. Разно

Ток састанка:

Састанак је отворио и њиме председавао пoтпредсеник Чех Александар

  1. Извештај са предходног Извршног Одбора је једногласно усвојен.
  2. Делегати Голубарског Савеза Београда за радни део Скупштине ГСС-а ЗАКАЗАН ЗА 11.03.2023. биће: Др Антић Андрија, Радуловић Иван, Николић Славиша, Александар Чех, Павловић Марко, Дудаш Драган, Праизовић Владимир, Милановић Радован, Јовановић Саша, с могућношћу да доће до замене делегата, уколико неко од изабраних делегата није у могућности да дође.
  3. Александар Чех ce јавио за реч и изнео чињеницу да је Ивану Радуловићу и целој такмичарској комисији Београда, прошлогодишње сениорско такмичење био први пропуст, те да нас следеће године чека изборна година на којој бирамо нове структуре савеза, те да сматра да Иван Радуловић треба да остане на функцији председника такмичарске још годину дана. Радуловић Иван рекао је да је о томе разговарао и са председником Др Антићем, те да ће повући оставку, али само за ову сезону, после које жели да се повуче. Повлачење оставке је прихваћено од стране И.О. те ће Радуловић Иван остати председник Такмичарске комисије још једну сезону.
  4. 15. Мај 2022. одређен је као последњи термин за предају пријава за регионално сениорско првенство.
  5. Под тачком разно није било предлога.

Састанак завршен у 12:20 часова.

У Београду, 25.02.2023.
за Председника Извршног Одбора ГСБ, Александар Чех


Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie