Извод из записника са телефонскoг састанка ИO ГСС одржаног дана 27.12.2023. године

Извод из записника са ТЕЛЕФОНСКОГ састанка Извршног oдбора ГСС одржаног дана 27.12.2023. године са почетком у 18.00 часова у просторијама ГСС Ауто-пут број 20, 11080 Земун – Београд.
Непотребно изостављено

ТЕЛЕФОНСКИ ИЗВРШНИ ОДБОР, по одобрењу предсеника Др Андрије Антића , водио је председник Такмичарске комисије Станојловић Милета.

Дневни ред:

1. Предлог да се са фирмом која производи алкице потпише трогодишњи уговор.
2. Разно

ТОК САСТАНКА
Сатанак је отворио Станојловић Милета, уз присуство тех.секретара, позивајучи телефонским путем све делегате Извршног Одбора Голубарског Савеза Србије.

1. Сваком позваном делегату Станојловић Милета изнео је предлог фирме за израду алкица за голубове, да се озваничи сарадња са истом на ТРИ ГОДИНЕ, без промене цене производа и роком испоруке прве туре у Савез до 01.11. сваке године. По питању потписивања уговора, сваки делегат се изјашњавао да ли је за то да се потпише уговор или не. По завршеном разговору, секретар је утврдио да је позвано и одговорило на позив укупно 15 од 18 чланова Извршног одбора. За потписивање уговора гласало је 14 делегата, а један делегат првог региона (Радуловић Иван) био је против.

ЗАКЉУЧАК: Извршни Одбор овластио је Др Антића да потпише ТРОГОДИШЊИ уговор са фирмом за израду алкица без промене цене производа и роком испоруке прве туре до 01.11. у години производње.

2. Због доласка изборне скупштине и штампања новог каталога сви делегати су одговорили позитивно да се на сајту до 18.01. истакну измене и допуне ДИСЦИПЛИНСКОГ и ТАКМИЧАРСКОГ ПРАВИЛНИКА (изнете на И.О.), КОЈЕ ЋЕ БИТИ РАЗМАТРАНЕ и евентуално усвојене НА РЕДОВНОЈ Скупштини ГСС-а.

У Земуну, 27.12.2023.

ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ ИЗВРШНИМ ОДБОРОМ ГОЛУБАРСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ, Милета Станојловић


Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie