Odgovor na obaveštenje koje je našem članstvu poslao gospodin Čučuković Dragan

Povodom mejla koji ovih dana kruži po golubarskoj Srbiji, a koji je poslat od strane gospodina Čučuković Dragana, osetio sam potrebu da se obratim člasnstvu i razjasnim neke stvari. U dotičnom mejlu koji je poslao gospodin Čučuković stoji da sam 22.03. pozvao gospodina Sandulovića. To jeste istina , i taj navod ne mora da potvrđuje nikakav Matić Vitomir niti je potrebno da se vade listinzi, jer ja stojim javno iza svojih postupaka i ne krijem ih od članstva.

Kada smo u Savezu krenuli u borbu , o kojoj ste svi već upoznati, naša osnovna ideja bila je da celokupan Savez stavimo na zdrave noge, da sve počne da funkcioniše legalno, da se zna tačno gde je utrošen svaki dinar , ali i da se ponovno ujedine svi golubari u Srbiji ma kom Savezu pripadali.

Prvu ideju smo vrlo lako realizovli,  jer sam po struci ekonomista, pa tako iako vodimo spor oko Saveza, on danas funkcioniše pravno legalno, postoji završni račun, kao i

detaljan finansijski izveštaj koji svako može videti , ali i proveriti. Dakle pronašli smo modus kako da Savez funkcioniše pravno legalno, a sami ste svedoci da su sva takmičenja održana, da su robne nagrade podeljene, kao i alkice.

Kao čovek koji je na čelu ljudi koji slede  viziju, svuda u Srbiji smo napominjali da smo  spremni da pružimo svima ruku prijateljstva. Ja sam i stao na čelo članstva upravo zbog tih stvari . Možemo sa svakim da sednemo za sto i pregovaramo. Upravo zato sam i pozvao gospodina Sandulovića, računajući da je prošlo više od godinu dana od njegove smene i da su se strasti smirile.

Želeo sam da sednemo za pregovarački sto , za dobrobit celokupnog golubarstva, ali druga strana očigledno nije imala sluha za tu priču. Pre nego što sam pozvao gospodina Sandulovića, o svemu sam se konsultovao sa svojim najbližim saradnicima, tako da priča da sam prodao svoje saradnike, bacio ih niz vodu i izvinjavao se nema smisla. Ja bih voleo da se celokupan razgovor objavi javno, da bih svima dokazao da ga nisam niti molio niti mu se izvinjavao. Dok god se nalazim na čelu ove opcije u Savezu Srbije, mi ćemo uvek biti spremni da svima pružimo  ruku, i sa svima razgovaramo o konstruktivnim idejama za dobrobit golubarstva i ujedinjenja.

Mi nismo ljudi  koji će praviti spiskove trajno izbačenih, i smatramo da svako može biti član Saveza, ako se nađe makar malo ljudskosti i tolerancije. Vreme i naš rad u Savezu pokazaće koliko će biti uspešna naša vizija o ujedinjenju svih.

Pošto je u toku uplata prve ture alkica za 2013. godinu , smatramo da je dotični mejl poslat u propagandne svrhe kako bi se ista ometala.
Predsednik Saveza Srbije
Trifunović Dragan


Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie