Održan sastanak Izvršnog odbora Golubarskog Saveza Beograda

savez_odgajivaca_golubova_srpskih_visokoletaca_srbijeIzvod sa sastanka Izvršnog Odbora Golubarskog Saveza Beograda održanog 04.02.2014. godine u prostorijama Saveza u Novakovoj 17. Nepotrebno izostavljeno . Početak u 18 časova , završetak u 21:30.

Dnevni red:

  1. Usvajanje zapisnika sa prethodnog  Izvršnog Odbora
  2. Određivanje nove banke za otvaranje računa Saveza
  3. Dogovor za vanrednu turu alki.
  4. Predlog člana za disciplinsku komisiju Srbije
  5. Priprema za radni deo Skupštine Srbije
  6. Određivanje delegata 1. regiona za Skupštinu Srbije
  7. Razno

Tok sastanka:
Pre početka sastanka minutom ćutanja odata je pošta tragično nastradalom članu Izvršnog Odbora Beograda i predsedniku Oštinskog Saveza Savski Venac Dragojlović Milutinu – Ciletu iz GSS 14.

  1. Zapisnik sa prethodnog sastanka je jednoglasno usvojen.
  2. Jednoglasno je izglasano, da se novi račun Beograda otvori kod „Komercijalne banke“, pošto je „Univerzal banka“ ugašena. NOVI RAČUN BEOGRADA JE 205-203809-52
  3. Pod tačkom 3 raspravljano je o načinu na koji se uplaćuje vanredna tura. Posle glasanja, većina je odlučila da će delegati 1. Regiona predložiti Skupštini GSS-a da kompletna suma vanrednih tura ide na račun Srbije, kako bi se smanjile malverzacije.
  4. Izvršni Odbor imao je 2 prdeloga za novog člana Disciplinske komisije Srbije . Vlajić Zoran predložio je Milić Ivana sa Zvezdare a Radulović Ivan Mitić Božidara, koji je bio prisutan na sastaku Izvršnog Odbora i koji obavlja funkciju Predsednika Disciplinske komisije Beograda. Sa jednim glasom protiv(Vlajić Zoran) , odlučeno je da se Skupštini GSS-a predloži Mitić Božidar za novog člana Disciplinske komisije Srbije.
  5. Potvrđeno je da svih 9 delegata mora jednoglasno podržati sve predloge koje je izglasao i predložio Golubarski Savez Beograda Skupštini GSS-a.
  6. Delegati za Skupštinu GSS-a određivani su prema brojnosti članova Opštinskog Saveza. Određeno je da će sledeći delegati predstavljati GSB na Skupštini GSS-a : Trifunović Dragan i Vlajić Zoran (Voždovac) Vićentić Živorad (Obrenovac ) Radulović Ivan (Zemun) Praizović Vladimir (Čukarica) Stojanović Zoran (Zvezdara) , Milanović Radovan (Grocka) Mićunović Radovan (Palilula) i Ugrinić Saša (Rakovica)
    Napominjemo da je Obrenovcu po broju članova sledovao još jedan delegat , ali su se delegati Obrenovca odrekli jednog mesta u korist Ugrinić Saše . Opštine Mladenovac i Grocka imaju isti broj članova, pa se zbog cmanjenja troškova Mladenovac odrekao u korist Grocke. Ovaj dogovor je napravljen posle duže rasprave i diskusije.
  7. Pod tačkom razno izglasano je da se svakoj Opštini dodeli po 3 besplatne karte-večere za Svečanu Skupštinu Golubarskog Saveza Beograda, da se Skupštini predloži izmena pravilnika, te da se uvede Šampion Srbije (iz seniora i juniora), te da na proslavi Srbije umesto orkestra budu Tamburaši.

U Beogradu  06.02.2014.  
Predsednik Izvršnog Odbora GSB, Trifunović Dragan


Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie