Izvod sa sastanka Izvršnog Odbora Golubarskog Saveza Beograda

savez_odgajivaca_golubova_srpskih_visokoletaca_srbijeIzvod sa sastanka Izvršnog Odbora Golubarskog Saveza Beograda održanog 29.04.2014. godine u
prostorijama Saveza u Novakovoj 17.
Nepotrebno izostavljeno.
Početak u 18 časova, završetak u 19 i 30.
Prisutni: Vlajić Z. , Trifunović D. (Voždovac) Vićentić Ž, Sinkov Z. (Obrenovac), Ugrinić S. (Rakovica) Milić I. (Zvezdara) , Radišić D. ( Lazarevac) Radulović I. (Zemun), Praizović V. (Čukarica), Milanović R. (Grocka)  Odsutni Jovović N. (N.Beograd) , Mićunović R. (Palilula) , Avramović N. (Mladenovac)

Dnevni red:
1.    Usvajanje zapisnika sa prethodnog  Izvršnog Odbora
2.    Pripreme i rokovi za narednu takmičarsku sezonu
3.    Uputstvo za rad Opštinskih štabova i usaglašavanje oko takmičenja.
4.    Razno

Tok sastanka:

  1. Zapisnik sa prethodnog sastanka je jednoglasno usvojen.
  2. O pripremama i rokovima za narednu takmičarsku sezonu govorio je predsednik takmičarske komisije Beograda Milić Ivan. Jednoglasno je usvojeno da je krajnji rok za predaju SVIH prijava za predstojeća seniorska  takmičenja (region, Srbija, Srbija i pridružene članice i Liga Prvaka ) 8. maj, a da će izvlačenje komisija za seniorsko prvenstvo Saveza Beograda biti po dogovoru takmičarske komisije. Sve prijave moraju biti overene opštinskim pečatima, a oni koji su kvalifikaciju stekli iz društvenih i opštinskih takmičenja dužni su da dostave i kopiju zapisnika (kompletnog). Uz prijave, takmičarskoj komisiji potrebno je dostaviti i spisak SLOBODNIH KONTROLORA, koji će se staviti na raspolaganje predsedniku takmičarske komisije. Kontrolori za taj dan imaju plaćene putne troškove i ručak (oni koji će biti raspoređeni u kontrolu van svojih opština). Region će se pustiti odmah nakon održanog Opštinskog takmičenja (po pravilniku) i svi Opštinski Savezi su dužni da puste tamičenje u koliko je ZVANIČNA SAVEZNA PROGNOZA za tu opštinu povoljna. U koliko prognoza nije povoljna , zabranjuje se puštanje Opštinskim Savezima, odnosno rezultati im neće biti priznati kao kvalifikacioni.
  3. Pre starta seniorskog prvenstva Saveza Beograda, svi Opštinski Savezi dužni su da kontaktiraju predsednika takmičarske komisije Milić Ivana na telefon 0646155037. Podsećamo Opštinske Saveze da je obavezno imati štabove sa rezervnim sudijama i  kontrolnim alkama u slučaju nedolaska sudija kod takmičara s teritorije opštine ili zaboravljanja obeležavajućih karika od strane sudija. Do 9 časova mora biti javljeno štabu koliko je takmičara ostalo aktivno( da se ne bi slali kontrolori na utakmice koje su već završene)  Posle 14 časova, svi Opštinski Savezi moraju  na svakih sat vremena javljati  predsedniku takmičarske komisije stanje na terenu (u koliko imaju takmičara koji je u igri) Po svakom primljenom zapisniku, trebalo bi  izvestiti regionalni štab (nalaziće se u prostorijama Saveza u Novakovoj 17) o rezultatu, kao i o najboljem letaču iz zapisnika. Od 23 časa svima će biti dostupna nezvanična  rang lista seniorskog prvenstva regiona. Rezultati koji do 23 časa ne budu javljeni u štab neće se uzimati u obzir. Rok za pristizanje zapisnika u Savez Beograda biće 48 sati po završetku takmičenja Zapisnici koji do tada ne pristignu neće se uzimati u obzir za rangiranje, bez obzira da li je rezultat javljen na vreme. Moraju se dostaviti i zapisnici bez rezultata(nule).SVI ZAPISNICI MORAJU BITI OVERENI PEČATOM OPŠTINE. Protiv lica koje ne dostave zapisnike na vreme biće pokrenut adekvatan disciplinski postupak. Podsećamo takmičare da su u obavezi da vrate kontrolne alke golubova koji nisu čekani (ili iz bilo kog drugog razloga ostale kod takmičara).

APELUJE SE NA SVE OPŠTINSKE SAVEZE DA SE PRIDRŽAVAJU TAKMIČARSKOG PRAVILNIKA GSS-a.

4. Pod tačkom razno nije bilo predloga.

U Beogradu, 01.05.2014.
Predsednik Izvršnog Odbora GSB, Trifunović Dragan


Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie