Održan sastanak Izvršnog odbora Golubarskog saveza Srbije

GLAVA 22.FL 22psd    2Izvod iz  zapisnika sastanka Izvršnog odbora održanog 23. aprila 2016. godine u prostorijama GSS-a.
Prisutni:  Trifunović D. i Vlajić Z.(1. reg),  Stanojlović M. (3.reg), Gutić M. (5. reg), Vukanović D. (8. reg), Obradović D. (10.reg),  Kalinić N. (11. reg) Kalajdžić M. (12. reg).
Odsutni: Rašić Z. (4.reg), Dr.Mitrović Z. (6.reg),  Vasić M. (8.reg), Marinković Z. (9.reg).

DNEVNI RED

  1. Usvajanje zapisnika sa prethodnog I.O.
  2. Rešavanje pitanja prognozera
  3. Rok za dobrovoljno osiguranje.
  4. Preciziranje termina za prijem prijava za Savezna takmičenja
  5. Razmatranje molbe 6. Regiona
  6. Svečana Skupština Srbije-rezime
  7. Razno

TOK SASTANKA

Sastanak je otvorio i njime predsedavao Trifunović Dragan.

  1. Zapisnik sa prethodnog sastanka je jednoglasno usvojen.
  2. Trifunović Dragan je obavestio delegate o novonastaloj situaciji u vezi prognozera. Obzirom da je “Meteoplaneta” zbog odustanka SRB Saveza , morala da poveća cenu svojih usluga , predsednik takmičarske komisije Stanojlović Mileta obratio se gospodinu Stevančeviću i dobio njegovu saglasnost da on preuzme izradu prognoze za ovu sezonu. Prognoza će se dostavljati svakog utorka i petka na mejlove koji su dostavljeni Savezu. Ako ima novih mejlova , treba ih dostaviti u Savez , koji će o tome obavestiti prognozera. Direktnog kontakta između članstva i programera ne može biti. Stanojlović Mileta uputio je Izvršnom Odboru kritiku da se sve radi u poslednjem trenutku (katalozi, rejting, prognoza) i da se mora u budućnosti voditi računa o tome, te da Savez mora bolje da se organizuje. Vukanović Dragan pohvalio je rad “Meteoplanete”  i predložio Izvršnom Odboru da se saradnja sa njima nastavi . Smatra da je ta prognoza odlična , pogotovo što se ažurira dva puta dnevno i da je preciznija od svih ostalih koje nam se nude. Obradović  Dragan  je vršio poređenja prognoza i smatre da je Stevančević precizniji. Pošto je Stanojlović Mileta predsednik takmičarske komisije, posle duže diskusije ,poslušano je njegovo mišljenje, te je za prognozera Izvršni Odbor odabrao Milana Stevančevića. Cene Meteoplanete i Stevančevića su bile iste.
  3. Rok za uplatu Osiguranja od nezgode članova GSS-a i članova njihovih porodica(starijih od 14 godina) i dostavu spiskova Savezu u dva primerka, kod Dunav osiguranja je 30.04.2016.
  4. PRIJAVE ZA SVA seniorska SAVEZNA TAKMIČENjA TREBA DA STIGNU U SAVEZ DO 15.05.2016. NAKNADNE PRIJAVE SE NEĆE UZIMATI U OBZIR!!! Za juniorska takmičenja rok je 31.07.2016.Uz prijave potrebno je da se uplati i takmičarska taksa od 300 dinara,osim onih koji su preneli Srbiju od prošle godine. ČLANOVI KOJI SU PRISTUPILI NAŠEM SAVEZU MOGU TERATI LIGU ŠAMPIONA ISKLjUČIVO AKO IMAJU ŠAMPIONSKU KATEGORIJU U KOJOJ SE NALAZE TRI SAVEZNA SENIORSKA(JUNIORSKA) REZULTATA. Fotokopija diplome šampionske kategorije uz prijavu  je obavezna.  Srbiju i Srbiju + mogu terati svi takmičari koji su iz SAVEZNIH TAKMIČENjA postigli norme za ta takmičenja u bilo kom Savezu.  Takmičarske norme iz novog pravilnika VAŽE ZA 2017.
  5. Doneta je odluka da se usvoji molba 6. Regiona i da im se plate troškovi sudija na relaciji Kruševac-Leskovac-Kruševac. Vukanović Dragan napomenuo je da je na prošlom sastanku Dr.Mitrović rekao da su se sudije koje su sudile kod Đorđević Dragana-Garija složile da se istom umanji kazna, a da to nije istina, te traži da to izađe u biltenu.
  6. Konstatovano je da je svečani deo Skupštine protekaou najboljem redu , te da je zabavi prisustvovalo više od 400 ljudi. Vukanović Dragan i Kalinić Nikola smatraju da je Svečani deo bio za desetku.Predloženo je da se za sledeći svečani deo napravi večernji red koji će se poštovati, te da se sa pripremom svečanog dela krene ranije.
  7. Stanojlović Mileta dovezao je svojim kombijem 4020 komada kataloga iz štamparije, ne uzimajući za to nikakvu naknadu. Ovi prispeli katalozi odmah su podeljeni delegatima koji su došli na sastanak iz Srbije. Trifunović Dragan izneo je da se na računu Saveza nalazi 2 951 250,00 dinara. Podsećamo članstvo da svako društvo MORA DA IMA 10 ČLANOVA koji naručuju najmanje 30 alkica po članu u prvoj turi alki, odnosno da svaka naredna porudžbina alki (druga tura) mora da sadrži najmanje 30 alki po članu koji naručuje.

 U Beogradu, 26.04.2016.
Predsednik Izvršnog Odbora, Trifunović Dragan


Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie