Održan sastanak I.O. Golubarskog saveza Beograda

golubari-beogradIzvod sa sastanka Izvršnog odbora Golubarskog Saveza Beograda održanog 18.09.2016. godine u 18 časova u prostorijama Saveza u Novakovoj 17.

Prisutni:  Veselinović D. (Palilula), Đorđević R. (Zvezdara), Trifunović D.,  Vlajić Z. , (Voždovac), Jovović N. (N.Beograd), Radulović I., Mitić B. (Zemun), Praizović V. (Čukarica), Milanović R. (Grocka), Aleksić S. i Dragojlović R. (Obrenovac), Stevanović N.( Lazarevac), Piperin S. (Surčin) Avramović N. (Mladenovac), Milovanović Z.(Rakovica. )

Dnevni red:

  1. Usvajanje zapisnika sa prethodnog sastanka Izvršnog Odbora
  2. Izbor blaganika i predlog za novog predsednika Takmičarske komisije
  3. Pomoć Opštinskim Savezima od strane GSB-a
  4. Razno

Tok sastanka:
Sastanak je otvorio i njime predsedavao predsednik GSB-a Veselinović Dragan.

  1. Izveštaj sa predhodnog Izvršnog Odbora je jednoglasno usvojen.
  2. Veselinović Dragan podsetio je sve prisutne da je još od Skupštine upražnjeno mesto blagajnika. Predložio je da sadašnji predsednik Takmičarske komisije Praizović Vladimir prihvati mesto blagajnika, a da se na njegovo mesto predsednika Takmičarske komisije izabere kao V.D, Piperin Sreta , do izglasavanja na Skupštini. PREDLOG JE JEDNOGLASNO USVOJEN.
  3. Razmatran je predelog Mitić Boška sa prošlog sastanka da se svakom Opštinskom Savezu dodeli po jedna garnitura pehara. Veselinović Dragan izneo je da se na računu GSB-a nalazi  332 982,00 dinara i da su se zbog neodržavanja seniorskog prvensta stvorili uslovi za kupovinu jedne garniture pehara svakom Opštinskom Savezu. Potrebno je 12 garnitura i svaka bi u proseku bila plaćena oko 12 000,00 dinara. PREDLOG JE JEDNOGLASNO USVOJEN. U komisiji za izbor pehara nalaze se Praizović Vladimir, Boško Mitić i Veselinović Dragan.
  4. Mitić Boško podsetio je da je vreme da se menjaju sudijske legitimacije, i da Srbija treba da insistira da se legitimacije zamene. Veselinović Dragan izneo je mišljenje da je 3 500 din mesečno za knjigovođu  mnogo. Razmatrano je da se samo plati izrada završnog računa, ali je na kraju posle rasprave to pitanje ostavljeno za sledeći sastanak. Trifunović Dragan na ovu temu rekao je da ovom Savezu nije dovoljna samo izrada završnog računa već su neophodne kompletne evidencije tokom cele godine (kako bi smo blagovremeno sprečili moguće mahinacije koje su nam se događale). Aleksić Slobodan je podsetio da je Skupština donela odluku da se ukine takmičarska taksa, ali da to NE podrazumeva povraćaj novca.

PODSEĆAMO ČLANSTVO DA JE ROK ZA NARUČIVANJE 2. TURE ALKICA 1. DECEMBAR 2016.
VANREDNE TURE ZA 2017. NEĆE POSTOJATI, OSIM ZA NOVE ČLANOVE.
TAKOĐE 1. DECEMBAR JE KRAJNJI ROK ZA RAZDUŽENJE KONTROLORSKIH LEGITIMACIJA I KONTROLNIH ALKI.

U Beogradu, 20.10.2016.
Predsednik Izvršnog Odbora GSB, Veselinović Dragan


Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie