Извод са састанка Извршног oдбора ГСБ одржаног 28.01.2021. године

Извод са састанка Извршног Одбора Голубарског Савеза Београда одржаног 28.01.2021. године у 17 часова испред просторија ГСБ-а у Грмечу.

Присутни: Др Антић А. (Раковица),  Алексић С.  и Николић С. (Обреновац), Ђорђевић М (Вождовац), Радуловић И. и Митић Б. (Земун), Праизовић В. (Чукарица), Јовановић А. (Сурчин), Јововић Н. (Н.Београд), Милановић Р. (Гроцка), Петровић Б. (Младеновац), Василић Г.(Младеновац), Дудаш Д. (Палилула), Стојановић З. (Звездара).

Одсутни: Радоичић М. (Лазаревац), Чех А. (Вождовац).

Дневни ред:

  1. Усвајање записника са предходног И.О.
  2. Припрема радног дела Скупштине ГСБ-а
  3. Захтев О.С. Сурчин
  4. Стање благајне
  5. Разно

Ток састанка:

Састанак је отворио и њиме председавао Др Антић Андрија

  1. Извештај са предходног Извршног Одбора је једногласно усвојен.
  2. Др Антић предложио је да радни део Скупштине ГСБ-а буде 06.03.2021. године од 11 часова у просторијама Савеза у Грмечу. Секретар ће пре тога послати свима материјал, а Надзорни одбор ће преконтролисати документа. Број делегата за Скупштину по општинама Раковица-1, Вождовац-3, Обреновац -3, Гроцка-1, Земун- 3, Младеновац -3, Палилула- 2, Сурчин-1, Чукарица-2, Звездара-1, Лазаревац-1,Нови Београд- 1.
  3. Општински Савез Сурчин дао је предлог да се протумачи Статут ГСБ-а и да се јасно каже да ли удружења морају бити регистрована код АПР-а или не. Алексић Слободан, као председник Статутарне комисије, објаснио је да само регистрована удружења могу да постоје. Дат је рок свим удружењима која су се одјавила или нису регистрована, а припадају ГСБ-у, да се региструју (предају захтев АПР-у) до 01.05.2021. У супротном члановима неће бити омогућено да се на нивоу региона регуларно такмиче.
  4. Стање благајне РЕГИОНА 1. на дан 28.01.2021. износи 206 112,15 дин.
  5. Др Антић објаснио је присутнима да ће свечани делови Скупштина (забаве) моћи да се одржавају тек када држава укине мере забране окупљања. То није хир Савеза већ став државе који смо дужни да поштујемо. Дотле, Савез је обезбедио видео снимке најбољих такмичара. Похвалио је и О.С. Сурћин јер је упркос несугласицама остао део Савеза.
    Саша Јовановић предлаже да се усагласе Општински статути са статутом ГСБ-а. Микица Ђорђевић похвалио је рад Савеза и предложио да се у наредној години пооштре контрле. Иван Радуловић изнео је проблем са кашњењем алки због Короне и обавестио све да ће друга тура бити до краја фебруара.

Састанак завршен у 19:00 часова.

У Београду, 28.01.2021.
Председник Извршног Одбора ГСБ, Доц. др Андрија Антић


Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2024 SrpskiVisokoletac.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie